Over mij

Lees verder

Alle energie soms niet voldoende

Basisonderwijs en specialisatie

Mijn naam is Emily Campbell (33 jaar) en werk bijna 10 jaar in het basisonderwijs. De eerste jaren heb ik gewerkt in Amsterdam en ervaring opgedaan in verschillende typen onderwijs: openbaar onderwijs – speciaal basisonderwijs en Montessori. Na een aantal jaar gewerkt te hebben, was ik op zoek naar verdieping en heb ik de Master Special Educational Needs(M SEN) met succes afgerond. Ik heb me hiermee gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en twee jaar de Plusklas gedraaid.

Na zeven mooie en leerzame jaren in Amsterdam, heb ik besloten terug te komen naar Den Bosch en werk ik nu als groepsleerkracht op een school voor ervaringsgericht onderwijs met veel ruimte voor individuele ontwikkeling. Ondanks al de energie die wij, leerkrachten, elke dag steken in de kinderen, blijkt dit soms niet voldoende.

Combinatie in bewegen en leren

Specialisatie

In de praktijk zie ik dagelijks kinderen vastlopen op allerlei gebieden: rekenen, lezen, spelling, schrijven en ook het leren leren. Werkbladen en oefenboeken blijken dan vaak niet genoeg op het kind te ondersteunen.

Daarom ben ik me gaan specialiseren in de combinatie 'bewegen & leren'. Met andere woorden: je hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding zetten. Door met het kind eerst terug te gaan naar de basis van bewegen en vervolgens het leren daaraan te koppelen, wordt leren weer een leuke uitdaging!

Ervaringen & Expertises

Mijn CV

Na afronding van het VWO op het Titus Brandsma Lyceum in Oss, heb ik eerst twee jaar Sport, Gezondheid en Management gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Een leerzame periode, maar mijn hart lag bij het werken met kinderen. Al een aantal jaar gaf ik training op Hockeyclub 's-Hertogenbosch aan kinderen in leeftijd tot 12 jaar. Dit vond ik geweldig om te doen en ik besloot om over te stappen naar de PABO. Dit bleek een goede stap en na afronding van de PABO, direct begonnen als groepsleerkracht basisonderwijs. Daarnaast ben ik altijd training blijven geven aan topjeugdteams in Amsterdam en Den Bosch. Ik vind het belangrijk steeds nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en heb diverse opleidingen/cursussen gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Steeds op zoek naar de uitdaging...

2018 --- Rhythmic Movement Training International (RMTi) Level 1 & 2
2018 --- Psychomotorisch leer-en gedragsspecialist
2018 --- Kindercoach & opvoedcoach @ Tea Adema
2014 --- Master Special Educational Needs, specialisatie (hoog)begaafdheid
2010 --- Post-HBO Vakbekwaam Bewegingsonderwijs
2009 --- PABO
2009 --- Minor Pedagogische Advisering

Get in touch!

Intake & Contact

Voorafgaand vult u een intakeformulier in, zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek. Wilt u liever eerst contact met mij opnemen? Vul dan het contactformulier in. Ook ben ik bereikbaar via emily@buropit-inmovement.nl en +31628197865.